Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Felvételi tájékoztató 2023/2024

Felvételi tájékoztató a 2023-2024-as tanévre


A Kövessi Erzsébet Baptista Szakképző Iskola lehetőséget szeretne adni azoknak a diákoknak, akik úgy gondolják, hogy megtisztelik iskolánkat bizalmukkal. Ezért, olyan rugalmas felvételi követelményeket alakítottunk ki, amely figyelembe veszi az egymásnak megfelelés és a kölcsönös szimpátia, valamint a jövőbeni együtt munkálkodás lehetőségeit.

A következő területekre várjuk a jelentkezéseket:

  • 0002 gimnázium (4 évfolyam, idegen nyelv: angol-német)
  • 0001 vendéglátás ágazat: cukrász és pincér(3 évfolyam, idegen nyelv: angol)

A felvételi eljárás rendje nem tér el a központi előírásoktól, a jelentkezés után mindenkivel felvesszük a kapcsolatot, majd tavasszal egy kötetlen beszélgetés során megpróbáljuk életünk folyását egybehangolni. A felvételi kérelmeket ez alapján fogjuk elbírálni, hangsúlyt fektetve arra, hogy miként tudunk a későbbiekben szakmai és tanulmányi segítséget adni a hozzánk jelentkezőknek.

A sajátos nevelési igényű tanulóknál figyelembe vesszük a speciális kéréseket, illetve, hogy ennek miként tudunk megfelelni. Törekszünk az egyéni tanulási útvonalak kialakítására, melyek megakadályozzák az iskolai kudarcok elszenvedését. Tanáraink ismerik, tudják és betartják a szakértői javaslatokban foglaltakat.

  • Barátságos légkör
  • Változatos programok
  • Elhivatott tanári gárda
  • Képességfejlesztés

Elérhetőségeink:

telefon: 283-09-51

titkarsag@kovessi.hu

http://kovessi-erzsebet.baptistaoktatas.hu

Várunk szeretettel, jelentkezz bátran!