További információkért kattints ide!

2020. november 17., 10:32

Felvételi tájékoztató a 2021-2022-es tanévre

 

A Kövessi Erzsébet Baptista Szakképző Iskola lehetőséget szeretne adni azoknak a diákoknak, akik úgy gondolják, hogy megtisztelik iskolánkat bizalmukkal. Ezért olyan rugalmas felvételi követelményeket alakítottunk ki, amely figyelembe veszi az egymásnak megfelelés és a kölcsönös szimpátia, valamint a jövőbeni együtt munkálkodás lehetőségeit.

A következő területekre várjuk a jelentkezéseket:

3000 gimnázium (4 évfolyam, idegennyelv: angol-német)

5000 szoftverfejlesztő (5 évfolyam, idegennyelv: angol)

1000 cukrász (3 évfolyam, idegennyelv: angol)

2000 pincér (3 évfolyam, idegennyelv: angol)

A felvételi eljárás rendje nem tér el a központi előírásoktól, a jelentkezés után mindenkivel felvesszük a kapcsolatot, majd tavasszal egy kötetlen beszélgetés során megpróbáljuk életünk folyását egybehangolni. A felvételi kérelmeket ez alapján fogjuk elbírálni, hangsúlyt fektetve arra, hogy miként tudunk a későbbiekben szakmai és tanulmányi segítséget adni a hozzánk jelentkezőknek.

A sajátos nevelési igényű tanulóknál figyelembe vesszük a speciális kéréseket, illetve, hogy ennek miként tudunk megfelelni. Törekszünk az egyéni tanulási útvonalak kialakítására, melyek megakadályozzák az iskolai kudarcok elszenvedését. Tanáraink ismerik, tudják és betartják a szakértői javaslatokban foglaltakat.

  • Barátságos légkör!
  • Változatos programok!
  • Elhivatott tanári gárda!
  • Képességfejlesztés!

Elérhetőségeink:

titkárság mobil: 06 30 663 8634

titkarsag@kovessi.hu

http://kovessi-erzsebet.baptistaoktatas.hu

Várunk szeretettel, jelentkezz bátran!